En una sociedad dividida por el color de la sangre , los Rojos luchan por sobrevivir bajo la sombra de loa Plateados, <> con poderes terribles que les permiten manejar el mundo a su antojo. Pero cuando se revela que Mare Barrow – una joven ladronzuela Roja – tiene también esas habilidades, es llevada al mundo de los Plateadas. Allí descubrirá que el poder es juego peligroso y que la única certeza es la traición.

RESSENYA

La Reina Roja escrita per Victoria Aveyard incia la trilogia: La Reina Roja, La Espada de Cristal i La Jaula del Rey. Aquesta novel·la va ser considerada la numero ú de les novel·les juvenils pel The New York Times i pot arribar a superar les distopies adolescents més exitoses del moment.

Eres completamente distinta a todos. Ni Roja ni Plateada. Algo diferente. Algo más.

La historia s’ambienta en una societat en la qual els ciutadans es divideixen pel color de la seva sang: els vermells, la gent obrera i pobre, i els platejats, la noblesa i la realesa.

Mare Barrow es la nostre protagonista. És una jove Vermella que sap el que és el patiment i la desesperació per culpa de la pobresa que abunda en els pobles dels Vermells. La vida de la seva família no ha estat fàcil i la seva única esperança està en la seva germana petita, que posseix un do per la costura capaç de mantenir a la seva família en un futur. Mare es veu obligada a robar per ajudar a la seva família.

L’amor es un ingredient secundàri en aquesta història, ja que encara que la Mare arriba a tenir una relació sentimental amb un dels personatges, mai es deixa dominar pels sentiments. És una noia amb principis. Però, tot i això, hi podem trobar escenes romàntiques que us captivaràn i us deixaràn amb ganes de més.

¿Comprendes lo que se siente cuando te arrebatan todo lo que amas, cuando te obligan a ser lo que no eres? ¿Cuando tienes que mentir cada minuto de cada día el resto de tu vida? ¿Cuando sabes que hay algo raro en ti?

La resta dels personatges també m’han agradat molt, en especial en Cal Calore, príncep de Norta, tot i que el seu color de sang es platejat i els seus objectius com rei no son els apropiats, en Cal us enamorarà i estic convençuda de que es convertirà en un dels vostres personatges preferits sobretot pels seus comportaments nobles i l’aura de misteri que l’envolta.

Todo lo mundo puede tracionar a todo el mundo.

Aquesta frase es el lema del llibre. L’ha he posat perquè sapigueu que en aquesta novel·la tots els personatges us poden traicionar. El misteri i la sensació de desconfiança que envolta aquest llibre van fer que m’hi enganxes perdudament. Des de la primera pàgina fins a la última res és el que sembla.

I ara unes quante frases del llibre:

“Vosotros no sois dignos rivales. Nosotros somos mejores. Somos dioses.”

“Los dioses aún nos dominan, han descendido de las estrellas y no les queda ni un ápice de vondad.”

“¡Nos levantaremos, Rojos como el amanecer!”

“Supongo que para lo único que sirvo es para causar dolor.”

“El mundo cambió a nuestro alrededor, pero nosotros seguimos siendo los mismos.”

“Puedo contener las lágrimas, pero no las preguntas, no la duda que corre en mi corazón.”

“No sabriáis lo que es la necesidad aunque ésta os diese una patada en los dientes, y créeme que lo hace muy a menudo.”

“Las palabras pueden mentir. Tienes que ver más allá de ellas”

“La llama y la sombra. La una no puede existir sin la otra.”

“Todo se redujo a esto desde siempre. Celos. Rivalidad. Todo con la tal de que la sombra pudiera vencer a la llama”

I ara unes anècdotes:

*Victoria Aveyard va nèixer a East Longmeadow el 27 de juliol. Després d’acabar l’institut es va matricular a la Universitat de California del Sud, a la qual es va especialitzar en la escriptura de guions de pel·lícules.

*Els seus treballs estan dirigits especialment al sector jovenil.

*Al 2015, Victoria va llençar al mercat la seva primera novel·la: LA REINA ROJA. El treball es va convertir en un superventes als Estats Units i poc temps més tard va ser traduït en diferents idiomes.

*Gràcies a aquesta obra la escriptora va guanyar el Goodreads Choise Award a la categoría d’actor debutant.

*Diuen que estan treballant per portar la novel·la als cinemes. Pero encara no han dit l’any en que s’estrenarà. Ja estic impacient!

Este es el mundo que deseo echar abajo,
el mundo que quiere acabar conmigo
y todo lo que me importa. Ahora sé con que
lucho y lo dificil, lo imposible, que será ganar.

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
LA REINA ROJA de Victoria Aveyard
Etiquetat a:            

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *