________________________________________________________________

En Jaume és un blanenc de 31 anys amb la síndrome de Down que vol ser bibliotecari.

Tot i tenir feina estable, la seva inquietud l’ha portat a superar un curs de formació bàsica organitzat conjuntament per la Facultat de Biblioteconomia i Documentació i la Fundació Catalana Síndrome de Down.

Fins al dia d’avui, en Jaume ha realitzat tres períodes de pràctiques a la Biblioteca de Blanes: ens ajuda amb les exposicions, atén el públic, endreça carros de llibres, confecciona guies de lectura, crea material de difusió, col·labora en el Club de Lectura Jove i, sobretot, ens fa descobrir cada dia a la resta de companys que fantàstica que és la nostra feina.

Durant  la pandèmia en Jaume ha seguit connectat a la Biblioteca. Ha participat a les trobades que hem fet, ha assistit a les sessions de Lectures Confinades (durant el confinament) i a les sessions virtuals del Club de Lectura Jove. I no para de teletreballar. Tant és així que hem decidit dedicar-li una trosset del nostre bloc jove.

 

_____________________________________________________________________________________________

Us convidem que descobriu tot el treball i recomanacions que en Jaume ens fa arribar periòdicament. Segur que us agradarà!