________________________________________________________________

En Jaume és un blanenc amb la síndrome de Down que vol ser bibliotecari.

Tot i tenir feina estable, la seva inquietud l’ha portat a superar un curs de formació bàsica organitzat conjuntament per la Facultat de Biblioteconomia i Documentació i la Fundació Catalana Síndrome de Down.

Fins al dia d’avui, en Jaume ha realitzat tres períodes de pràctiques a la Biblioteca Comarcal de Blanes: ens ajuda amb les exposicions, atén el públic, endreça carros de llibres, confecciona guies de lectura, crea material de difusió, col·labora en el Club de Lectura Jove i, sobretot, ens fa descobrir cada dia a la resta de companys que fantàstica que és la nostra feina.

Durant la pandèmia en Jaume va seguir connectat a la biblioteca. Va participar a les trobades que vam fer, va assistir a les sessions de Lectures Confinades (durant el confinament) i a les sessions virtuals del Club de Lectura Jove. I no va parar de teletreballar. Tant és així que vam decidir dedicar-li un trosset del nostre blog jove.

 

_____________________________________________________________________________________________

Us convidem que descobriu tot el treball i recomanacions que en Jaume ens fa arribar periòdicament. Segur que us agradarà!