Móns paral·lels.

Benvingut/a al Racó de la Paula!

Ja fa quatre anys que la Paula va començar aquesta aventura apassionant. Va iniciar el bloc al 2017, després d’una proposta de la Biblioteca, amb l’objectiu de llegir molt i sobretot de fer llegir molt. Molts de vosaltres ens heu fet arribar el vostre interès per les lectures recomanades i, fins i tot, n’heu recomanat de noves .

La Paula viu en dos mons, un es el món dels llibres. Ha viatjat en el vaixell de Moby Dick, ha acompanyat a la Marina pels carrers de Barcelona, s’ha amagat amb l’Anna Frank fugint d’una cruel guerra, ha lluitat contra el príncep de la boira, ha anat on l’ha portat el cor, un monstre l’ha vingut a veure, ha ballat amb el Sr. Darcy, ha treballat de institutriu a Thorfield Hall, ha guardat els secrets de l’Emmaline, ha viatjat en el Orient Express, ha passejat per Cims Borrascosos i s’ha llençat a volar amb un parell d’ales…
Un món apassionant.
Però el seu altre món també l’omple molt. Els personatges son molt més reals, de carn i os, amb els seus defectes i virtuts. I sovint els llibres l’ajuden a entendre’ls. Intenta sempre quedar-se amb lo bo de les persones que l’envolten, estimar i deixar-se estimar, i gaudir de cada experiència perquè la vida és meravellosa i val la pena viure-la.
Ara la Paula ha emprés un nou camí, un que decidirà el seu futur i que de moment no li deixarà gaires hores lliures per continuar treballant al seu Racó.
No obstant, sabem que molts de vosaltres seguiu aquest espai, i per això, des de la Biblioteca de Blanes, volem deixar oberta la porta per a que tothom que vulgui fer-nos arribar les seves ressenyes ho pugui fer, que de ben segur seran molt interessants.
Val la pena fer una ullada,
Gràcies per tant Paula.