Mons paral·lels

Benvingut/da al Racó de la Paula!

Després d’una proposta de la Biblioteca, el 2017 la Paula va començar aquesta aventura apassionant amb l’objectiu de llegir molt i sobretot de fer llegir molt. 

La Paula viu en dos mons, un és el món dels llibres. Ha viatjat en el vaixell de Moby Dick, ha acompanyat la Marina pels carrers de Barcelona, s’ha amagat amb l’Anna Frank fugint d’una cruel guerra, ha lluitat contra el príncep de la boira, ha anat on l’ha portat el cor, un monstre l’ha vingut a veure, ha ballat amb el Sr. Darcy, ha treballat d’institutriu a Thorfield Hall, ha guardat els secrets de l’Emmaline, ha viatjat en l’Orient Express, ha passejat per Cims borrascosos i s’ha llançat a volar amb un parell d’ales…
Un món apassionant. Però el seu altre món també l’omple molt. Els personatges són molt més reals, de carn i os, amb els seus defectes i virtuts. I sovint els llibres l’ajuden a entendre’ls. Intenta sempre quedar-se amb les coses bones de les persones que l’envolten, estimar i deixar-se estimar, i gaudir de cada experiència perquè la vida és meravellosa i val la pena viure-la.
Ja fa uns anys, la Paula va emprendre un nou camí, un que no li va deixar gaires hores lliures per continuar treballant al seu Racó. No obstant, sabem que molts de vosaltres seguiu aquest espai, i per això, des de la Biblioteca de Blanes volem deixar oberta la porta perquè tothom qui vulgui pugui llegir les recomanacions literàries de la Paula i, a la vegada, fer-nos arribar les seves ressenyes, que de ben segur que són molt interessants.
Val la pena fer-hi una ullada.
Gràcies per tant, Paula.