Al Club de lectura Jove comentem “Mentida” de Care Santos, un llibre que ens ha semblat molt interessant.

Aquest mes hem fet un comentari diferent, aprofitant el Taller que ens va oferir en Xavier Lluís Chavarría de BookTubers. Ha estat un taller que hem fet en dos dies. El primer en Xavier Lluís ens va fer una introducció teòrica i vam omplir les fitxes dels llibres que volíem comentar. El segon, vam gravar i editar els vídeos. Ens va costar una mica ja que les càmeres ens fan força pessigolles i vam haver de repetir les tomes entre rialla i rialla.

  Club de lectura Jove Club de lectura Jove

Club de Lectura Jove

Mentida de Care Santos ha estat un dels llibres més interessants que hem llegit al Club de Lectura. Ens ha agradat moltíssim per la història, la intriga i la facilitat amb la que es llegeix. Tot plegat un còctel d’aquells que et fan gaudir de la lectura i dels llibres.

D’aquesta història ens ha captivat a tots la curiositat de la Xènia per descobrir qui és el noi amb el que ha estat xatejant i del que s’ha enamorat. Quan descobreix que el noi s’ha fet passar per un altre queda ben decebuda, no només pel desencís amorós sinó perquè malgrat ser coneixedora dels perills que s’amaguen darrera d’Internet hi ha caigut de quatre potes.

La història encara es posa més emocionant quan a la Xènia li arriba un paquet que prové de la presó de menors … A partir d’aquí coneixem una altra història.

Un llibre que parla de temes com l’amor, l’amistat, la família, la lleialtat, la solidaritat … També, és una novel·la que parla sobre la veritat i ens fa reflexionar: de veritat només en n’hi ha una?

 

Aquest son alguns dels comentaris que van sorgir a la trobada del Club de Lectura Jove:

  • M’ha agradat per el motiu que parla realment, un tema que passa actualment i pèrquè te misteri i això és una característica que m’agrada molt dels llibres.
  • És una història molt bonica.
  • El recomano perquè és llegeix molt ràpid.

 

I aquí teniu el resultat del nostre taller de BookTubers:

 

Club de Lectura Jove

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Abril 2018
Etiquetat a:                            

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *