Puntua aquest llibre?

Avui al Club de Lectura Juvenil

Celebrem Sant Jordi amb:

El Món Blau d’Albert Espinosa

 

Per Sant Jordi una rosa i un llibre, concretament un d’Albert Espinosa. Autor nascut a Barcelona, enginyer industrial, guionista, autor teatral, escriptor, actor i director de cine. Director de la coneguda Polseres vermelles.

El Món Blau és una novel.la que ens ensenya. Que ens ensenya a estimar el caos. Una història que enllaça El món groc i polseres vermelles i que tanca una trilogia de colors que parlen de la vida, la lluita i la mort.

 

 

 

Una lectura que ha agradat a tothom del club, que ha despertat sentiments i que ens ha mostrat una realitat de la qual molts no en som conscients fins que ens toca de prop.

Ha estat molt difícil triar una frase de les que Espinosa utilitza per introduir cadascun dels seus capítols, ja que totes són molt boniques. Aquí teniu un petit tastet de les que hem volgut destacar.

 

  • I fent tot allò que se suposa que hem de fer. Què se’n fa, d’aquest món?
  • Estimo, no qui jo vull
  • Només és feliç qui és lliure. Només és lliure qui és el que ha de ser
  • El món és el pati més gran que existeix
  • No ens ensenyen a créixer, potser no hauríem de créixer

 

 

El caos és allò que et fa diferent. Allò que la gent no entén de tu i que desitja que canviïs. Però el caos és part d’un mateix, per això, quan algú no t’entengui digues-li: «Estima el meu caos» Albert Espinosa

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: El Món Blau, Albert Espinosa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *