Molt atents joves… S’apropa Nadal!

 

Els carrers s’il·luminen, els tions arriben a casa i tot s’omple de felicitat. Ja teniu preparats els torrons, les panderetes i l’arbre de Nadal… però compte! Perquè en aquests dies tan especials, no pot faltar a casa una bona lectura, una súper peli o un bon conte pels més petits!

En Jaume Pont ha treballat de valent durant aquest mes. Ha cercat al catàleg documents nadalencs molt xulos i per a totes les edats.

Feu una ullada a la seva Guia de Recomanacions de Nadal

 

I pels col·leccionistes… Aquest Punt de llibre Nadalenc

 

A Catalunya, la nit del 24 de desembre, és tradició fer cagar el tió. Tant els grans com els joves, ben segur que heu viscut aquest moment tan màgic envoltat dels més petits. Per això, no us podeu perdre la Guia del Caga tió i totes les recomanacions que en Jaume ha triat per a què junts pugueu compartir lectures a la vora del foc. Trieu la vostra preferida i veniu a prestar-la a la Biblioteca de Blanes.

 

 

A veure què us semblen aquestes dues Guies de Recomanacions del Pare Noel per passar una bona estona en família el dia 25 de desembre…

 

 

 

I per no perdre’s detall de la lectura, en Jaume ens ha preparat uns Punts de llibre a conjunt.

 

 

I donarem per tancat Nadal amb aquesta Guia de Recomanacions dels Reis Mags d’Orient on trobareu pel.lícules i DVd’s disponibles a la Biblioteca per a totes les edats.

 

 

Tot l’equip us desitgem un Bon Nadal i Feliç any 2022

 

Si us han agradat aquestes Recomanacions feu una ullada

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Racó d’en Jaume: Bon Nadal i Feliç 2022 a tothom!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *