Els pirates, aquests personatges que recordem de les pel·lícules i dels llibres d’aventures…

Sabíeu que organitzaven robatoris i atacaven embarcacions amb el propòsit de robar la seva càrrega, exigir rescats dels passatgers o convertint-los en esclaus? Que a les batalles preferien els pirates dretans als esquerrans? Que al capità li corresponia sis vegades la part del botí de cada mariner i que a Ulisses, segons les traduccions gregues o llatines, va realitzar diversos actes de pirateria al seu regrés a Ítaca, tal com diu Homer a l’Odisea?

En Jaume Pont és un enamorat dels llibres i les pel·lícules de pirates i justament aquest és el tema que ha triat pel seu Racó.

 

 

Aquest mes de setembre l’ha dedicat exclusivament a fer recerca de documents relacionats amb la temàtica i a fer maridatge de pelis i llibres per crear, aquesta Guia de Recomanacions Pirata. Trobareu classificats els documents infantils, juvenils i d’adults.

 

 

 

I que seria una guia sense el seu Punt de llibre personalitzat? Descarregueu a continuació el Punt de Llibre Pirata d’aquest mes!

 

 

I com a bon bibliotecari, cercant al catàleg ha trobat un munt de documents relacionats amb uns dels pirates més coneguts. Ben segur que tots vosaltres, joves, coneixeu els Pirates del Carib. Una sèrie de cinc pel·lícules que ho tenen tot: Aventura, romanticisme, ron, malediccions, personatges carismàtics i tresors ocults. Si no podeu esperar més, doneu una ullada a la Guia de Recomanacions dels Pirates del Carib que en Jaume ha preparat per a tots vosaltres.

 

 

Novetat! Això us interessa joves!

Us agraden els Pirates del Carib? En Jaume ha estat treballant en les sinopsis de cadascuna de les seves pel·lícules. Les trobareu al catàleg de biblioteques ARGUS, passeu per la Biblio i feu el préstec de les que més us agradin.

 

Si us han agradat aquestes Recomanacions feu una ullada

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Racó d’en Jaume: Pirates

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *