Ep Joves, esteu a punt?

Ja s’han publicat les Bases per a participar al concurs literari que convoca l’Ajuntament de Blanes. Els premis Bolleré són una iniciativa que promou la creació literària juvenil. Hi podeu participar en aquestes dos categories segons l’edat:  Categoria A: per als joves de 17 a 25 anys i la Categoria B per als joves de 12 a 16 anys i optareu a uns Premis la mar d’interessants!!!!

Anoteu-vos els terminis de presentació per aquesta edició 2021:

del dilluns 8 de novembre fins al divendres 26 de novembre del 2021 (ambdós inclosos).

I com ho heu de fer per presentar els treballs? utilitzant el formulari específic que trobareu adjunt a aquestes bases i, que per garantir l’anonimat dels treball,  només es podran presentar a través dels mitjans següents: 

a) Presencial: Sol·licitant cita prèvia  d’atenció ciutadana  www.blanes.cat/citaprevia, i  presentar-lo en el Registre General de l’Ajuntament, situat al Passeig de Dintre, 29,  de dilluns a divendres de 08.30 a 14.30h.

b) Correu postal certificat: Compta com a data de lliurament la que figuri en el mata-segells.

(Atenció a les dates, que els treballs segellats amb posterioritat al 26 de novembre de 2021 quedaran exclosos.)

En les dues opcions cal que adjunteu: El formulari de sol·licitud per a participar al Concurs degudament complimentat i un  sobre gran TANCAT que inclourà el treball (1 còpia de cada relat); a l’exterior d’aquest  sobre hi ha de figurar: “13è Concurs Literari Bolleré”, el pseudònim de l’autor, el títol del treball i la categoria. Salvaguardant l’anonimat dels participants i dels relats presentats, l’accés a aquesta informació estarà limitada al funcionari/a que Registri la participació i a la Secretària del Jurat.

Aquí trobareu les Bases i el formulari

Esteu inspirats? som-hiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Bolleré 2021, arriba la 13a edició
Etiquetat a:        

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *