Diumenge 27 de març comença la Setmana Santa. Es viu amb gran intensitat en diferents regions d’Espanya i de l’Amèrica llatina i per a molts és una época de tradició que a Catalunya finalitza dilluns dia 5 d’abril amb la celebració de la Pasqua.

En Jaume Pont no ha deixat de treballar ni un segon aquests últims dies. Ha fet una cerca detallada al catàleg dels documents relacionats amb aquesta festivitat i ens ha fet arribar un munt de material i recomanacions. En aquesta entrada del seu Racó trobareu dos grans blocs: Un més general, sobre la Setmana Santa i l’altra més concret, centrat en el Diumenge de Rams i la Pasqua.

 

A la Guia de Setmana Santa  trobareu un recull de lectures i audiovisuals per a totes les edats. Aquests dies de festa pot ser un bon moment per apropar-vos a la Biblioteca de Blanes i compartir en família un bon moment de lectura.

 

Descarregueu-vos el Punt de llibre!

 

A la Guia de Diumenge de Rams en Jaume ha fet una feina molt acurada per triar aquells títols més significatius. Segur que us ha sorprès la quantitat de documents, relacionats amb el tema, que podeu trobar a la nostra col.lecció de la Biblioteca.

 

 

Mireu quin Punt de llibre més bonic! Descarregueu-lo per afegir-lo a la col.lecció

 

A Catalunya és una tradició celebrar Dilluns de Pasqua, una festa on els padrins regalen la mona als seus fillols i es celebra nombroses trobades i activitats culturals. Feu una ullada a aquesta Guia tan dolça, us agradarà.

I pels més golafres… un Punt de Llibre ben xulo per descarregar.

 

Aquestes i altres Recomanacions les trobareu a

Feu una ullada

 

 

 

 

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Racó d’en Jaume: Diumenge de Rams, Setmana Santa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *