Avui 19 d’Abril de 2021

Celebrem el Dia Mundial de la Poesia a la Biblioteca de Blanes

Els i les joves del Club de Lectura Juvenil han dedicat les últimes setmanes a preparar un recital poètic, que han anomenat: Racó de Poesia Juvenil.

Des d’un principi se’ls va oferir la possibilitat de col.laborar amb nosaltres en la celebració, creant alguna activitat relacionada amb la poesia, ells i elles sense cap mena de dubte, van acceptar.

Primer de tot, tenien claríssim que el que volien era recitar un poema i gravar-ho amb vídeo. I així va ser com va sorgir la idea de recitar, precisament un dels poemes més bonics que he escoltat mai, el “Podries” de Joana Raspall. Un relat que ens acosta al patiment i ens convida a la solidaritat, a l’empatia i a la reflexió davant les desigualtats.

Cal dir que, tant la gravació, com el muntatge, és fruit de moltes hores de feina preparant letterings, cercant imatges, música, gravant… i el resultat ha superat les nostres expectatives. Des de la Biblioteca volem agrair tot l’amor i dedicació que hi heu posat en tot moment.

Us convido que feu una ullada al vídeo i que ho comproveu vosaltres mateixos. Us encantarà!

 

Podries, Poema de Joana Raspall

 

Per acabar de celebrar aquest Dia Mundial de la Poesia, us animem que visiteu la Sala Jove de la Biblioteca. Hi trobareu una Exposició d’imatges molt impactants sobre els refugiats i petites estrofes del poema “Podries” fetes a mà alçada pels joves del Club de Lectura.

 

Després de tot això, només puc donar les gràcies per fer que, una vegada més, m’emocioni al vostre costat.

Sou únics!

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Racó de Poesia Juvenil

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *