Hola Joves!!

 

Dimarts 18 de Febrer

Tenim noves notícies! Ahir vam començar a preparar el Calendari Àgora Jove 2021, un calendari amb fotografies fetes per vosaltres que representin cadascun dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible.

 

Per aquesta raó, vam parlar sobre els aspectes que cal tenir en compte a l’hora de fer fotos amb el mòbil: llum, perspectiva, punt de vista, etc.

 

També vam fer una pluja d’idees sobre les fotografies que es podrien fer de cada ODS que hem treballat fins ara: Igualtat de gènere, fi de la pobresa, educació de qualitat, fam zero, salut i benestar, i ciutats i comunitats sostenibles.

 

 

Si a tu també t’agrada la fotografia, ets creatiu o tens alguna idea per aquests objectius. T’hi esperem a la propera sessió el dia 3 de març a les 18:00 de la tarda a la Sala Jove!

 

Dimecres 19 de Febrer

I dimecres vam tenir una sessió molt especial, ja que ens van visitar en Pere Gual i la Roser Bitlloch, fundadors de l’Associació per al Desenvolupament Agrícola de Kuwonku i el seu Districte.

 

 

Aquests veïns de Blanes disposen d’una residència a Kuwonku i realitzen estades de llarga durada en la petita població de Gàmbia, on desenvolupen diferents projectes de desenvolupament sostenible entre els quals destaquen: la renovació de l’escola, la creació d’una biblioteca i el Club de Bàsquet Kuwonku, la proporció de coneixements i materials per al desenvolupament de l’agricultura i la ramaderia, la construcció d’un ambulatori i la de dos pous d’aigua potable.

A més, donen la possibilitat d’apadrinar infants de primària i secundària perquè tinguin dos uniformes escolars, sabates, material escolar i dinar diari per tot el curs.

Si voleu més informació sobre l’associació aquí teniu l’enllaç : http://ongkuwonku.org/

 

 

Finalment, vam parlar sobre la seva experiència de viure a Kuwonku, les diferències culturals, i la importància de tenir un bon professorat qualificat que vulgui realitzar estades de llarga durada a la seva escola, ja que l’educació és la base de tot.

 

Un cop més, moltes gràcies per la vostra feina i per haver-ho compartit amb nosaltres!

 

I la setmana vinent….

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
ÀGORA JOVE: Propera sessió Ocupació i economia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *