Al club de lectura jove aquest mes hem comentat:

QUIN DIA TAN BÈSTIA!

de Mary Rodgers

 

Aquest dijous 20 de Febrer els nois del Club de Lectura Jove ens hem trobat, com cada mes, per comentar un clàssic als Estats Units “Quin dia tan bèstia” de Mary Rodgers.

Mary Rodgers és una compositora i escriptora de llibres infantils i  juvenils molt coneguda a Nord-Amèrica. Els nostres joves van mostrar molt d’interès en conèixer-la una mica més i vam estar comentant diferents aspectes de la vida de Mary.

Fent recerca vam descobrir que d’aquesta novel.la s’havia fet una adaptació cinematogràfica. La peli es diu “Ponte en mi lugar” i vaig seleccionar diferents fragments que posteriorment vam comentar amb els joves. Cal a dir, que el plantejament de la història és molt diferent del llibre a la pel.lícula.

 

 

A mode de conclusió els ha semblat un llibre senzill, divertit i motivador. Ha estat un cop d’aire fresc desprès de totes les novel.les més denses que havíem llegit fins ara. En general ha tingut molt bona acceptació per part dels joves.

Per finalitzar la sessió vam prepara una dinàmica especialment dedicada a pares i fills. Els nois/es en parelles, cinc situacions familiars habituals en el dia a dia dels joves de la nostra època i una mica de roll- playing. Es tractava de reproduir  les situacions que es plantejaven a les targetes i pensessin com resoldrien la situació des del punt de vista dels pares i dels fills. Una manera divertida i diferent de posicionar-se en el lloc de l’altre.

 

 

I el mes que ve Celebrem el Dia de la Poesia!! Amb una Sessió molt especial amb els nostres companys de l’Àgora Jove!

Joves de la Biblioteca de Blanes, esteu convidats el dia 19 de Febrer a comentar la lectura “História de un Naufrago Hipocondríaco” de Defreds a la platja de la Palomera.

Us hi esperem!

 

 

CLUB DE LECTURA JUVENIL 2019-2020. Inscripcions a la biblioteca.

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Febrer 2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *