Hola joves!

 

Dimecres a l’ Àgora Jove vam parlar sobre l’ODS de Ciutats i Comunitats Sostenibles. I què vol dir això? Doncs que és important que utilitzem tots els nostres recursos, ja siguin ambientals, econòmics, materials o humans, per satisfer les nostres necessitats d’una manera responsable perquè no comprometi els recursos d’un futur.

 

Vam parlar dels diferents reptes que té aquest objectiu respecte a l’accessibilitat i sostenibilitat de l’habitatge, al transport, les zones verdes i la urbanització, la protecció del patrimoni cultural i les persones i materials afectats per les desastres naturals, i la reducció de l’impacte ambiental.

 

Com a dinàmica, vam marcar en un mapa de Blanes exemples de tots aquests temes, les zones comunitàries  ben aprofitades i les zones que caldria millorar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per finalitzar la sessió, vam veure imatges molt antigues de Blanes i vam observar com ha canviat la nostra vila amb el pas del temps. D’aquesta manera vam poder veure exemples reals i els vam relacionar amb tots els reptes d’aquest objectiu.

 

Reconeixeu aquests llocs?

 

 

 

 

Aquestes només són algunes de les moltes fotografies que vam veure. Si teniu curiositat per veure més, estigueu atens i atentes perquè les nostres noies d’Àgora Jove estan preparant unes molt originals!

 

 

 

I la setmana que ve…

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
ÀGORA JOVE: Propera sessió: Kuwonku

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *