Biblioteca Jove – Biblioblanes:

club de jocs de taula editorial Devir

 

El Club de jocs de taula tindrà una sessió especial aquest dissabte, 17 de novembre, de 11h a13h on descobrirem els jocs de l’editorial Devir.

Recordeu que heu de confirmar l’assistència per email o wassap si ja sou membres del Club. Si encara no sou membres us podeu inscriure a la biblioteca o enviant un correu a: jocsdetaulablanes@gmail.com , on hi heu de fer constar: Nom i cognoms, Telèfon i/o email de contacte, i Data de naixement. Heu de tenir el carnet de la biblioteca.

 

Aquests son els jocs que explicarem a la sessió amb els seus tutorials per si voleu fer un tastet:

 

SAGRADA: dona via lliure a la teva imaginació amb la màgia de la llum de Gaudí. Combina els diferents colors i construeix el teu propi vitral de daus. +14 anys. 

 

BAR BESTIAL: En aquest bar tots estan desitjant entrar, avançant posicions per les bones o per les males. El que no saben és que és molt probable que l’entrada hagi canviat de lloc. Qui aconseguirà entrar primer? +8 anys. 

 

IMHOTEP: Converteix-te en Imhotep, el més gran constructor de l’Antic Egipte, repartint el material que descarreguen els vaixells al lloc més adient. +10 anys.>

 

UBONGO: Sigues el més ràpid en resoldre el teu puzle i crida: Ubongo! No voldràs parar de jugar.. +8 anys 

 

CATAN: Hauràs de ser un bon negociador, el millor estratega i que la sort estigui del teu part. La clau està en formar una gran ruta comercial entre els teus camps. Pensa la teva tàctica i negocia! +10 anys.

 
David Quesada
Coordinador del Club de Jocs de Taula Blanes
Segueix-nos a Facebook: https://www.facebook.com/JocsdeTaulaBlanes/

 

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLUB DE JOCS DE TAULA: Editorial Devir
Etiquetat a:            

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *