Puntua aquest llibre?

Biblioteca Jove – Biblioblanes:

Al Club de lectura Jove aquest mes llegim

“La niña que podía volar” de Victoria Forester.

 

 

Sinopsi:

La Piper McCloud pot volar, i li encanta. Tot i que encara no té dominada la propulsió inversa, és boníssima fent voltes aèries.

El problema és que al Comtat en el qual viu la Piper la gent té por del seu poder. I entre ella i els seus pares -molt conservadors i creients de Déu- decideixen que la Piper deixi la granja familiar per a assistir a una escola super-secreta i de màxima seguretat per nens amb habilitats excepcionals.

A l’escola coneixerà molts més nens i nenes amb habilitats increïbles. Però la Piper serà especial, fins i tot entre els especials. I això li suposarà serioses, esbojarrades i perilloses conseqüències.

 

L’autor:

Victoria Forester, va créixer, tal com la Piper – la protagonista de “la niña que podía volar”-, a una granja remota, a Ontario (Canadà). Es va graduar a la Universitat de Toronto. Actualment viu a Los Angeles amb el seu marit, la seva filla, i seu gat pèl-roig anomenat Rufus. “La niña que podía volar” va ser creada originalment com a guió cinematogràfic, però a l’autora li va agradar tant la història que va voler ampliar-la en un llibre amb el qual va acabar guanyant diversos premis. També ha escrit i dirigit altres obres cinematogràfiques.

 

 
 
 
 Mireu la disponibilitat del llibre al catàleg de les biblioteques públiques Argus.
 

LA TROBADA del CLUB DE LECTURA JOVE SERÀ

Dijous, 22 de novembre a les 5.30h de la tarda

a la SALA JOVE

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: La niña que podia volar
Etiquetat a:                

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *