Puntua aquest llibre?

Al Club de lectura Jove aquest mes llegim

“Wonder ” de R.J. Palacio .

 

 

Sinopsi:

August (Auggie) Pullman ha nascut amb una greu deformació a la cara i s’ha hagut de sotmetre a tantes operacions que no ha pogut anar mai a l’escola; fins ara, que té deu anys i està a punt de començar cinquè a l’escola Beecher. Si ja és dur ser un alumne nou en una escola nova, per a l’Auggie encara ho serà més. ¿Aconseguirà que els seus companys l’acceptin com un més, encara que sigui el nen més estrany que han vist mai?

 

 

L’autor:

R.J. Palacio, de pares immigrants colombians, va nèixer el 1963 a Nova York.
Es va formar en disseny i il·lustració entre Nova York i París. Durant més de vint anys va treballar de directora artística i dissenyadora gràfica. Es dedicava a dissenyar cobertes per a altres, esperant el moment idoni per començar a escriure la seva primera novel·la.

Un dia, una trobada fortuïta amb una nena amb un defecte congènit a la cara que es va trobar en una gelateria, li va fer veure que per fi havia arribat el moment de posar-se a escriure. Arrel d’aquest episodi va escriure “Wonder”, obra que ha estat en la llista de best seller del New York Times des del març del 2012, que ha venut més de 5 milions de còpies a tot el món i que s’ha publicat a 45 països. Al 2017 “Wonder” va ser portada a la gran pantalla.

Actualment viu  a Brooklyn amb el seu marit, els seus dos fills i els seus dos gossos.

 

Mireu la disponibilitat del llibre al catàleg de les biblioteques públiques Argus.
 

LA TROBADA del CLUB DE LECTURA JOVE SERÀ

Dijous, 31 de gener

a les 5.30h de la tarda

a la SALA JOVE

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Wonder
Etiquetat a:                

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *