Puntua aquest llibre?

Al Club de lectura Jove aquest mes llegim

“Les mateixes estrelles ” de Núria Martí Constans.

 

 

Sinopsi:

Les mateixes estrelles és la història d’una mare i una filla que fugen de la Guerra Civil Espanyola a bord d’un vaixell, el Winnipeg. Durant el viatge, es barregen la por i l’esperança. Hi ha lloc també per a l’enamorament i l’alegria. És una història d’una nova vida en un nou país. És una història d’amistat, de solidaritat i d’amor.

La trama es basa en un fet històric real que va marcar la vida de moltes persones: l’any 1939 Pablo Neruda va dur a Xile més de 2.000 persones que fugien de la Guerra Civil espanyola a bord d’aquest mateix vaixell.

 

 

L’autor:

Núria Martí constans, és una escriptora de Girona. És llicenciada en Filologia Catalana i es dedica a l’ensenyament des de fa més de 25 anys.

Ha participat en nombrosos concursos literaris, en els quals ha quedat finalista diverses vegades però també ha guanyat d’altres com el premi Sant Jordi de narrativa de l’Ajuntament de Sarrià de Ter amb el recull de relats Naturalesa humana i el Premi de Novel•la Curta de Lectura Fàcil convocat per CCOO amb Les mateixes estrelles.

Però no només escriu: també Imparteix tallers literaris, col•labora a la Revista de Girona, a la revista Es Còdol de Calella de Palafrugell, a SiesTV, i fa de jurat a diversos premis literaris, entre els quals destaquen el Concurs Literari i Artístic dels Amics de la Unesco de Girona i els Premis Literaris de Girona, convocats per la Fundació Prudenci Bertrana. .

 

Mireu la disponibilitat del llibre al catàleg de les biblioteques públiques Argus.
 

LA TROBADA del CLUB DE LECTURA JOVE SERÀ

Dimarts, 18 de desembre

a les 5.30h de la tarda

Amb la presencia de l’autora Núria Martí Constans

a la SALA JOVE

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Les mateixes estrelles
Etiquetat a:                

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *