Bolleré, Concurs de relats breus per a joves

Bolleré és el nom que porta el certamen literari de relats breus per a joves que convoca l’Ajuntament de Blanes a través de la seva biblioteca, la Biblioteca Comarcal de Blanes.

La finalitat del concurs és promoure la creació literària entre els joves de 15 a 25 anys. A les darreres edicions s’ha afegit la franja de joves de 12 a 14 anys. Per això el certamen recull dues categories: la categoria A per a joves de 17 a 25 anys, i la categoria B per a joves de 12 a 16 anys.

 

Desè concurs:

El Bolleré s’ha convocat durant 9 edicions amb una bona acceptació per part del públic jove. Tot seguit trobareu les Bases de la desena edició. Us agrairem que ens ajudeu a fer-ne difusió entre els joves del vostre entorn.

El relat guanyador serà escollit per un jurat, i el seu veredicte serà inapel·lable. El Jurat de la desena edició estarà format per:

El regidor de Cultura (Alcalde), un/a tècnic/a de la Biblioteca Comarcal de Blanes, un especialista en llengua i/o literatura, un escriptor de literatura juvenil, un tècnic/a d’un departament de l’ajuntament.

Aquí trobareu l’arxiu per descarregar-les: Bases 2018.pdf

 

 

 

Aquí trobareu les obres guanyadores de les anteriors edicions:

 

#biblioblanes

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
BOLLERÉ: Desè concurs de relats breus per a joves – Bases
Etiquetat a:                            

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *