Puntua aquest llibre?

Aquesta setmana comentarem

Noel et busca d’Àngel Burgas.

Sinopsi:

L’Enric es desperta a l’hospital. No recorda gairebé res i només sent un dolor intens per tot el cos. Un desconegut afirma coneixe’l i haver compartit pis amb ell. Però tot i la desorientació és capaç de detectar que alguna cosa no va a l’hora… si no, perquè hi ha d’haver vigilància policial a la porta de l’habitació? Perquè el desconegut li escriu una nota on diu: «Noel et busca»? Perquè li diuen que té petits senyals de cirurgia facial?Només els imcomprensibles records que li retornen poden posar llum a totes aquestes incògnites abans que el passat no l’atrapi i l’engoleixi.

L’autor:

Àngel Burgas (Figueres, 1965) pertany al consell de redacció de la revista Faristol especialitzada en literatura infantil i juvenil. És un dels membres de “Libres al replà”, bloc especialitzat en LIJ. Compagina la literatura per adults amb la literatura per a joves. Ha obtingut guardons com ara el Premi Mercè Rodoreda, el Folch i Torres, el Joaquim Ruyra o el Galera Jóvenes Lectores. Ha fet cursos de narrativa creativa i ha impartit classes al màster de Foment de la lectura a la UB. Actualment és jurat del Premi Mercè Rodoreda de Contes i Narracions, porta els clubs de lectura del Premi Crexells de l’Ateneu Barcelonès.

La seva darrera novel·la per a joves, Noel et busca (la Galera 2012) ha obtingut el premi Crítica Serra d’Or 2013, ha estat seleccionat per a la llista d’honor de l’IBBY i com a finalista al Premio Nacional de Literatura Infantil y Juvenil del Ministerio de Cultura espanyol.

Font: Editorial La Galera

 

club de lectura

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Noel et busca
Etiquetat a:                

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *