Benvinguts a l’univers Bluejeaner!!

Blue Jeans és el pseudònim de l’escriptor Francisco de Paula Fernández.

Aquest llibre correspon a la sèrie “Tan senzill” (el títol anterior és “Tan senzill como tuitejar t’estimo”) .

El llibre que avui us recomano és una novetat d’aquest passat abril. El podeu llegir encara que no hagueu llegit l’anterior perquè que els personatges principals són els mateixos però les histories són independents.

Aquest autor és molt actiu a les xarxes socials. Si entreu a la seva web ( www.lawebdebluejeans.com ) us posareu al dia del fenomen BLUE JEANS.

En aquest llibre un grup de universitaris viuen en una residencia i ens explica les diferents històries que passen entre ells.

Els universitaris són espanyols però de diferents comunitats autònomes, i aquest fet crea diverses situacions còmiques que a mi m’han fet petar de riure, per rivalitats entre ciutats, per qüestions lingüístiques, etc…

També trobareu petites dosis de misteri. Fins i tot us confesso que m’ha fet una mica de por en certs moments. Si heu vist la pel·lícula “Se lo que hicistéis el ultimo verano” hi trobareu certa semblança…

El romanticisme és un altre ingredient d’aquest llibre: amors impossibles, trencaments dolorosos, amors forever…. Alguna d’aquestes histories m’ha fet pensar en el llibre de Federico Moccia “Perdona si te llamo amor”.

El llibre m’ha entusiasmat perquè conté humor, misteri i romanticisme i tot dins la etapa universitària. No sé si a vosaltres us passa, però és una etapa en la que sovint hi somio i desitjaria que fos tal com és en aquest llibre. És més, en secret us vull dir, que en alguns moments, quan en David parlava semblava que m’ho deia a MI. ; )

 Ara unes anècdotes:

*En Blue Jeans també és autor de la saga del Club dels Incompresos. La pel.licula del mateix nom es basa en aquesta saga. Tots varem fer llaaargues cues al cine per veure-la.

*També és autor de la trilogia “Canciones para Paula”

*Si entreu a la web podreu ajudar a composar la lletra i musica de la cançó que estan creant per la saga de “Tan senzill”.

I per acabar us deixo amb un consell Bluejeaner:

“Crida, somriu-te, estima, salta, llegeix, canta, balla, VIU UNA VIDA BLUE”

Us animo a entrar dins l’univers Bluejeaner, us asseguro que no us en penedireu !!!!!!!!!!!!.

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
TAN SENZILL COM FER-TE UN PETÓ de Blue Jeans
Etiquetat a:            

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *