Anna Todd és una jove escriptora nordamericana, que ha triomfat mundialment a través d’una plataforma digital gratuïta de lectura, Wattpad. És una app que et permet llegir el llibre i comentar-lo a través de les xarxes socials.

Milions d’usuaris van llegir el seu primer llibre, “On tot comença”, en aquesta plataforma.

Us confesso que a mi m’agrada més poder tocar el llibre, passar les fulles.  Enamorar-me de la portada, portar-lo sempre al damunt com si fos una segona pell. Amagar-me darrera d’ell si cal, i fins i tot m’agrada olorar-lo. No sé per què. Coses meves.

“After” és una saga de 5 llibres, “On tot comença” és el primer. És una bona amanida de misteri, humor, drama, romanticisme i conflictes familiars tot ben barrejat i servit de la mà de la Tessa, la nostra protagonista.

La Tessa és una universitària molt calculadora, controladora i encaparrada en no decebre a la seva exigent mare (com totes les mares que conec…) Tots els seus esquemes es trenquen quan coneix a en Hardin, i viu una història plena d’amor i felicitat… Fins que tots els secrets surten a la llum.

No em puc aguantar dir-vos que el final m’ha sorprès moltíssim!! Quan arribes al final d’un llibre i et quedes amb la boca oberta, res és el que pensaves, i et llegeixes mil vegades el final perquè no vols que s’acabi, és una sensació al·lucinant que tothom hauria de viure!!

Us vull destacar l’humor que hi ha en aquest llibre. La barreja de una persona sensible, senzilla i educada (Tessa) amb una persona mal educada, espontània i visceral (Hardin), formen situacions molt divertides que em van fer pixar de riure.

M’ha agradat molt el detall, que als dos protagonistes els hi agrada llegir novel·les angleses… Com a mi!!! Fins i tot la seva història d’amor es compara amb les històries de “Cims Borrascosos” (Catherine i en Heathcliff), “Orgull i Prejudici” (Elisabeth i Mr.Darcy) i “Jane Eyre” (Jane i Mr. Rochester)!!!

Els altres quatre llibres estan també relacionats amb la història d’amor de la Tessa i en Hardin ( 1. “On tot comença”, 2. “En mil bocins”, 3. “Ànimes perdudes”, 4. “Camins creuats”, 5. “Before”)

I ara unes anècdotes:

*Anna Todd és una jove escriptora que viu a Austin amb el seu marit, amb qui es va casar un mes després de graduar-se.

*El seu marit és un soldat nord-americà que va estar lluitant a la Guerra d’Iraq tres cops.

*Durant tot el temps que el seu marit estava a Irak l’Anna Todd feia feines diverses, vendre maquillatge, treballar a oficines… Li agrada la lectura i les històries d’amor, i combinant les dos coses l’Anna ha trobat el que l’apassiona: escriure novel·les romàntiques.

*Segur que ja sabeu que el personatge d’en Hardin està inspirat en Harry Styles que és un dels cantants del grup One Direction (cabells llargs, tatuatges…) tots hem escoltat les seves cançons i a alguns ens han agradat i molt…

*Després de l’èxit que ha tingut la saga “After”, la Paramount està preparant la pel·lícula del primer llibre, “On tot comença”.

*És possible que en Harry Styles faci el paper d’en Hardin a la pel·lícula (ja m’agradaria…)

Ens trobarem a la cua del cine per veure la…. (però llegiu-vos el llibre abans…)

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
AFTER de Anna Todd
Etiquetat a:            

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *