Puntua aquest llibre?

Divendres de la setmana que ve vine a la biblioteca a comentar el llibre de Giacomo Mazzariol. Un noi italià de 20 anys que va escriure aquest llibre després de publicar un video a YouTube, que és va fer víric, sobre el seu germà menor, John.

John té síndrome de Down. El vídeo va tenir un ressò imprevisible: els diaris principals van dedicar la primera pàgina i també van comentar a l’estranger. El 2016 edita amb Einaudi el seu primer llibre, Mio fratello rincorre i dinosauri. Storia mia e di Giovanni che ha un cromosoma i più.

 

 

el meu germa persegueix dinosaures

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: El meu germà persegueix dinosaures
Etiquetat a:        

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *