C. S. Lewis va ser un escriptor conegut, sobretot, per la saga de novel·les fantàstiques Les cròniques de Nàrnia. Aquest mes de novembre, el dia 29, fa 125 anys que va néixer, per això l’hem volgut homenatjar amb un aparador literari a la Sala Jove.
 

Les cròniques de Nàrnia és una saga d’onze novel·les de gènere fantàstic que C. S. Lewis va escriure entre el 1950 i el 1960. Són els seus llibres més coneguts, traduïts a més de quaranta idiomes, considerats clàssics de la literatura anglesa.

Aquestes novel·les es caracteritzen, sobretot, pels seus elements fantàstics i els personatges inspirats en la mitologia grega i romana, a més de contenir elements propis dels contes de fades, tradicionals a Anglaterra i Irlanda.

Els seus protagonistes són infants que viatgen del seu món al regne de Nàrnia, un món en què els animals parlen, la màgia és possible i el bé lluita contra el mal. El personatge més representatiu de la saga és Aslan, el Gran Lleó, creat per Nàrnia, el qual guia i ajuda els infants ens les seves aventures i a superar els obstacles.

A banda de la famosa saga de Nàrnia, C. S. Lewis va escriure altres obres de literatura fantàstica, medieval i d’apologètica cristiana. És considerat uns dels millors escriptors per a infants i joves de la literatura anglesa. Lewis era un home lògic, sensible, solitari, individualista, desobedient i pessimista que va saber combinar el pensament rigorós, analític i lògic amb un estil vigorós i creatiu.

Veniu a la Sala Jove i feu un cop d’ull al racó Nàrnia! 🧐📚💫
 
 
Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Aparador literari C. S. Lewis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *