Puntua aquest llibre?

Avui hem presentat el Club de Lectura Juvenil amb els joves lectors a la Biblioteca Comarcal de Blanes.

Hem après a buscar llibres als prestatges de la biblioteca amb el seu topogràfic, hem parlat sobre els nostres llibres i gèneres literaris preferits i les lectures obligatòries de l’escola i alguns dels participants han explicat que, a més del català i el castellà, també llegeixen en rus, romanès i alemany! Són uns cracks! Segur que a cada sessió sortiran idees i relflexions superinteressants!

Al llarg de tot el curs crearem una xarxa de lectures a la Sala Jove: #emblanats, en la qual quedaran reflectides les impressions que ens ha generat cada llibre. El primer que comentarem serà Ready. L’única sortida ets tu! Nora, de Madeleine Féret-Fleury, i la trobada la farem el 24 de novembre.

Ja esteu ready? Nosaltres sí! Quines ganes de començar!

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Inauguració del Club de Lectura Jove #emblanats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *