Els dies 12, 13 i 14 d’octubre del 2023 se celebra el Blanes Urban Fest (BUF!), el primer Festival de música, art i dansa urbana de la Costa Brava que té per objectiu donar suport a la cultura, l’art i la societat del nostre poble.  Al llarg d’aquests tres dies, Blanes acollirà activitats per a tots els gustos i tots els públics, especialment el jovent. La música urbana en serà la protagonista, juntament amb l’art urbà, la dansa, el cinema, l’skate, el rap i altres manifestacions artístiques i culturals. 

A la Biblioteca Comarcal també posem el nostre granet de sorra a la iniciativa: a la Sala Jove hem preparat un centre d’interès dedicat a la cultura urbana, en el qual podreu trobar llibres sobre el grafiti, el moviment trap, el hip hop, el rap o l’art dels tatuatges.

No us ho perdeu!

 

 

 

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Centre d’interès de Cultura urbana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *