Puntua aquest llibre?

Avui al Club de Lectura Juvenil hem comentat

“Destronada” de Patricia Lorenzo Navarro

Celebració del 25N “Dia Internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones”

 

Ahir, 25 de novembre, al Club jove de la Biblioteca vam voler afegir-nos a la Celebració del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones amb una lectura juvenil molt especial.

 

Destronada és una novel·la que defineix perfectament els tipus de maltractament. Mackenzie, la nostra protagonista, és guapa i popular a l’institut, arribant a ser cruel amb els companys de l’escola. Però coneix a Hugo, un noi més gran que ella, i la seva vida comença a canviar. Comença a ser víctima dels seus abusos i cada vegada es va fent més i més petita. Patricia Lorenzo, tot i ser una autora molt jove, descriu molt bé el tipus de relació entre els dos protagonistes (maltractador i víctima), les emocions i sentiments que es desperten després de patir cada acte de violència.

Una lectura, guanyadora del premi Jordi Sierra i Fabra del 2017, que no ens ha deixat indiferents i que ha arribat al cor dels nostres joves del club.

 

 

 

 

Els nostres joves van decorar el vidre de la Sala Jove amb un mural de l’ESCALA DE LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE A L’ADOLESCÈNCIA.

 

 

Aquesta setmana hem tingut el plaer de compartir espai amb el Siad, servei d’atenció a les dones de Blanes, on l’Àngels Roure ha impartit uns tallers sobre violència de gènere. I és que aquest divendres va dedicar l’última sessió als adolescents. Els joves del Club de Lectura juvenil de Blanes,  juntament amb alumnes de l’institut S’Agulla, han gaudit del Taller sobre relacions sanes.

 

 

 

I com diu l’Àngels “No hem d’oblidar mai que tots som 3 a la vida d’algú”

 

 

 

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Destronada de Patricia Lorenzo Navarro (25N)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *