Atenció! Joves de 12 a 18 anys

Llegeix, grava… i guanya!

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Universitat Oberta de Catalunya convoquen el setè premi de tràilers de llibres adreçat a joves, amb l’objectiu de dinamitzar i promoure la lectura, la cultura i les biblioteques.

S’entén per tràiler de llibre un vídeo curt que té com a objectiu presentar de manera breu i visual l’atmosfera d’un llibre, sense mostrar-ne la trama completa ni el desenllaç, de manera que suggereixi i generi interès del lector per llegir aquell llibre.

A la pàgina web www.booktrailers.cat es poden consultar enllaços on es mostren exemples de tràilers de llibres i recomanacions de com ha de ser un tràiler de llibre.

 

 

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Arriba el 7è concurs de bibliotràilers

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *