Molts us preguntareu… qui era Charles M. Schulz?

Si us dic que tot el món el coneix gràcies a la seva sèrie de còmics Peanuts? O potser si us parlo de Charlie Brown (Carlitos), Snoopy o Lucy?

Schulz va ser el creador d’aquests personatges, que tan bons moments ens han regalat. Les seves tires van ser versionades en forma de dibuixos animats. Sense dubte, Snoopy és una de les tires còmiques més important del segle XX

Sabeu que aquest any, es celebra els 100 anys del naixement de Charles M. Schulz? Doncs si… I en Jaume ha volgut col·laborar en l’efemèride anual de la Biblioteca amb la creació d’aquests dos cartells.

 

 

 

 

Després de fer una cerca acurada al catàleg de biblioteques, ha creat una Guia de lectura sobre Schulz i els seus personatges per a totes les edats, que us portarà molts records. Tots els documents estan disponibles a Blanes, vine i reserva el teu.

 

 

 

I com sempre, en Jaume ens regala un Punt de llibre, aquest cop molt original, que et pots descarregar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Durant tot l’any trobareu l’Efemèride: 100 anys del Naixement de Charles M. Schulz a la Sala d’Adults de la Biblioteca. Amb un recull de documents relacionats amb el creador i les seves obres. 

 

 

Si us han agradat aquestes Recomanacions feu una ullada

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Racó d’en Jaume: 100 anys de Charles M. Schulz

Un pensament en “Racó d’en Jaume: 100 anys de Charles M. Schulz

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *