Que tal l’estiu joves?

Torna el setembre, tornem a les aules, ens retrobem amb els amics i un nou curs comença.

Això no significa que no continuem gaudint d’una bona lectura o una súper pel·lícula en el nostre temps lliure.

En Jaume ha estat treballant molt aquests dies per preparar, el que ell ha anomenat, unes Vacances de Cine. Una Guia de recomanacions cinematogràfiques, per a totes les edats, amb les millors pel·lícules per endur-te de vacances.

 

 

A continuació podeu descarregar també el Punt de llibre: Unes vacances de cine, us encantarà

 

Aquest mes, el Racó d’en Jaume, va rebre una proposta molt interessant. Consistia a fer la tria dels països del món més importants .

 

 

 

I de resultes d’una bona cerca d’informació, fullejar el catàleg de biblioteques i muntatge, en Jaume va crear aquesta Guia amb diaris i guies de viatge, que de ben segur, que a alguns de vosaltres, us pot ser molt útil si algun dia aneu a visitar algunes de les seves ciutats.

 

 

I pels col.leccionistes… aquest Punt de llibre temàtic fet amb molt bon gust.

 

Segur que molts/es de vosaltres heu pogut sortir i gaudir una mica d’aquest estiu tan especial. Encara que no us ho creureu, en Jaume ha preparat tota aquesta feina des del poblet del Royo a la província de Sòria. Des d’on, amb el seu portàtil, ha estat capaç de gaudir de la lectura i de la seva passió que és la Biblioteca. Hem volgut preparar aquest vídeo, amb gravacions que ens ha anat enviant, per a vosaltres, joves.

Desitgem que us agradi

 

Si us ha agradat i voleu veure més Recomanacions feu una ullada

 

 

 

 

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Racó d’en Jaume: Unes vacances de cine

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *