Puntua aquest llibre?

Avui al Club de Lectura Juvenil hem comentat

El príncipe de la niebla de Carlos Ruiz Zafón

Al Club de Lectura Juvenil hem llegit poesia, còmic, contemporani, realista, clàssic… i ens faltava la tan esperada novel.la de terror i aventures.

De vegades la por ens paralitza, però d’altres ens fa més forts i això és el que els passa als nostres protagonistes d’aquest mes. Uns joves que lluiten contra la màgia d’un príncep malvat. Una novel.la senzilla, amena però plena d’acció i sobresalts.

I moltes vegades ens preguntem… què és la por? La por és una emoció igual de necessària que l’alegria, la ràbia o la tristesa. Avui hem pogut reflexionar sobre que faríem sense por? Com podem afrontar els nostres terrors perquè no ens paralitzin?

Sempre és bon moment per aprendre i molt millor si és a través de la lectura

Per acabar, dinàmiques de por: L’assassí de la biblioteca i Crea la teva història de por.

Si us agraden les històries terrorífiques, feu una ullada a l’Origen de l’Univers, creada pels joves del club i redactada per la Tanit Perales!!!

L’origen de l’univers (Segons els ‘’pirats’’)

Fa molts anys, abans del que nosaltres anomenem el BigBang, en un altre planeta, hi havia un grup de malalts del cap que vivien en un centre abandonat on, abans que ells mateixos matessin els metges i la resta del personal, s’atenien a les persones que estaven malament del cap. Aquest grup de malalts del cap es dedicaven a traficar amb les parts del cos humà, però només unes parts concretes del cos humà; el cervell, els ossos, l’estómac i el cor.
Així en aquest context va començar tot. En aquest hospital hi vivien l’home invisible i en Penyweist, entre molts d’altres, que com ja hem dit, traficaven amb les parts del cos humà. Un dia, dos empresaris si van acostar perquè els havia cridat l’atenció i van anar a trucar a la porta. Els va obrir l’home llop que seguidament els va deixar inconscients menjant-se un braç de cadascun, de forma que l’home invisible pogués treballar tranquil·lament, ja que no era fàcil tallar mig cervell de forma que fossin conscients i que a la vegada fossin suficientment estúpids perquè no fossin capaços d’escapar-se. Quan van tornar a estar conscients es van trobar en Leathers que els mirava des de dalt amb els braços aixecats per sobre el cap, es van espantar tant que van arrencar a córrer fins que van topar contra un armari, on a dintre hi havia la col·lecció de caps d’en Chuky, i els hi va caure tots els caps al cap, els va deixar estabornits, i inconscients. En Freddy Kruger va aparèixer dins dels seus caps, i es van espantar tant que es van despertar, però tenien a la nena de l’exorcista just a sobre que va vomitar sobre d’ells, a en Freddy kruger li va fer tant de fàstic que va sortir dels seus caps. Després en Dràcula va venir corrents i els hi va mossegar la cama, que per la mossegada es va començar a podrir. De la cama sortien cucs i altres coses no gaire més agradables. Els empresaris amb mig cervell, un braç, amb vòmit per sobre, amb la cama mig podrida i sense en Freddy Kruger a dins van començar a “córrer” arrossegant la cama podrida. De sobte va aparèixer l’home oruga, que feia màgia i els hi va petar tots els ossos, ja que les esquitlles d’ossos es venien millor. Finalment els empresaris van morir i temps després, quan ja tenien unes quantes parts d’humans se’n van anar a traficar a un poble que estava a l’altra banda del mar. Malauradament no hi van arribar mai, ja que en el trajecte els va sorprendre una forta tempesta que els va fer naufragar. Com que el vaixell anava tant ple de “pirats” en caure al fons del mar i ofegar-se van produir una explosió tan gran que va acabar desencadenant el BigBang.

 

I això s’acaba i amb molta pena diem adéu a un curs ple d’emocions, restriccions, trobades on-line, trobades presencials i diferents… però sempre amb moltes ganes i il.lusió ens trobarem el mes vinent per acomiadar-nos com ens mereixem!

Recordeu: dijous 17 de juny a les 17.30h a la Platja de la Palomera

Comentarem Les filles de Tara de Laura Gallego i ens acomiadarem d’un curs molt especial!

No hi falteu!

 

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: El Príncipe de la Niebla

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *