Avui dia 8 de març, és un dia especial, és el Dia de la Dona. Un dia en que les dones reivindiquen el feminisme, denuncien el sexisme i es commemora la lluita de les dones per la seva participació a l’àmbit laboral i el dret a la independència.

En Jaume ha aportat el seu granet de sorra i, desprès de realitzar una cerca molt específica de documents i haver fet un maridatge amb tots els llibres i pel.lícules disponibles a la Biblioteca,  ha preparat aquesta Guia sobre la dona. Una guia molt variada, on trobareu documents per a totes les edats (Adults, Joves i Infantils)

I pels col.leccionistes de Punts de llibre… mireu quin Punt de llibre més xulo ens ha regalat en Jaume. Tot un homenatge a les dones!

Aquestes i moltes més Recomanacions les podeu trobar al:

Feu una ullada

 

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Racó d’en Jaume: 8 de març, Dia de la Dona

Un pensament en “Racó d’en Jaume: 8 de març, Dia de la Dona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *