El passat dijous 11 de febrer, la Biblioteca Comarcal de Blanes, va ser protagonista d’un rodatge per TV3 sobre “Biblioteques inclusives”

El nostre protagonista: En Jaume Pont, un jove blanenc amb la síndrome de down que col.labora a la Biblioteca des de fa uns quants anys.

La Biblioteca de Blanes treballa per ser cada dia més inclusiva en tots els aspectes possibles: Activitats, fons documental, col.laboracions…

El reportatge fa un recorregut per totes de les tasques que en Jaume fa per a la Biblioteca  (ajuda amb les exposicions, aten el públic, endreça carros de llibres, confecciona guies de lectura, crea material de difusió, col.labora amb dos Clubs de Lectura…)

Tot i la situació actual, en Jaume continua col.laborant amb nosaltres teletreballant de forma altruista. Fa recerca de documents (novel.les, pel.lícules, llibres adaptats de lectura fàcil), prepara Guies de lectura, Cartells i Punts de llibre de temàtiques diferents i fa propostes de lectures adaptades al Club de Lectura dels dilluns llegim, on ell hi participa a més de col.laborar amb el Club de Lectura Jove com a ajudant.

Com que el volum de feina feta era important, des del grup de treball de joves, vam decidir cedir-li un espai del nostre Bloc jove, el qual varem anomenar El Racó d’en Jaume. Allà trobareu actualitzat tot el que en Jaume prepara periòdicament per a la Biblioteca.

 

 

 

Tal com diu la Gema Ciuró, directora de la Biblioteca de Blanes, en Jaume ens aporta Pau i serenitat i ens ensenya a fer les coses poc a poquet i ben fetes.

Molt contents de poder-vos ensenyar el resultat!

Podeu veure el reportatge complet del TN de TV3 clicant al següent enllaç:

 

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Reportatge al TN de Tv3: En Jaume Pont a la Biblioteca de Blanes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *