El Club de lectura juvenil comença amb molta força.

Tenim uns joves, grans lectors, que ho estan donant tot i això és nota moltíssim.

Avui hem comentat:

DIARI DEL TOT VERÍDIC D’UN INDI A MITJA JORNADA, de Sherman Alexie

Hem començat la sessió amb dos vídeos amb punts de vista totalment oposats sobre els camps de refugiats indis. Això ens ha permès reflexionar sobre el tema, parlar sobre tot el que es podria canviar i el que es podria fer per a que aquesta situació millorés.

El tema de la violació dels drets humans ha donat molt de sí, i hem pogut obrir un debat on els joves han aportat els seus punts de vista i han explicat situacions quotidianes que ells mateixos han viscut.

Pel que fa a la lectura tots coincideixen que els ha agradat , els ha resultat senzilla de llegir però dura en el seu contingut. Es tracta d’un relat on el mateix protagonista utilitza un llenguatge molt entenedor i dona un punt d’humor a la situació tan dura que relata.

La segona part de la trobada l’hem dedicat a fer una dinàmica “Roll-Playing” sobre refugiats. Cadascú havia de representar el personatge que li havia tocat (policia, jutge, informador del govern i veí), un d’ells era el refugiat i la resta observadors. Hem valorat la importància de poder expressar-se amb llibertat i actuar amb el cor. També com els immigrants, moltes vegades, es veuen en situacions incòmodes on no es respecten els seus drets.

A continuació podeu veure algunes fotos de la trobada, regal del nostre amic Jaume Pont:

Ja podeu passar a recollir la propera lectura: Carta a la Reina d’Anglaterra, de Vicenç Pagès.

Prepareu les vostres preguntes perquè a la propera trobada…

Ens visitarà l’autor!!

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Diari del tot verídic d’un indi a mitja jornada
Etiquetat a:            

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *