Bon dia joves!

 

Recordeu que demà dimecres 13 a les 18,30h des de la Biblioteca Comarcal de Blanes tenim programada una nova trobada online del Club de jocs de taula per Zoom, on compartirem els jocs de taula amb qui més els agrada jugar. 

 

 

El link de la sessió será el mateix que la setmana passada:  https://us02web.zoom.us/j/5940390219

 

Abans de la sessió cal que:

– Envieu via email a: davidq@david-quesada.com 1 ó 2 dels vostres jocs preferits. Ho podeu fer individualment o de forma consensuada per tota la familia. Aquells que ho feu i esteu presents a la sessió online de dimecres, entrareu al sorteig que farem al final.

– Contesteu a l’enquesta per avaluar els jocs que tenim a la Biblioteca, si no ho heu fet encara. Podeu avaluar tants jocs com vulgueu. Dimecres comentarem els resultats. El link de l’enquesta és: https://forms.gle/qPwW96g3cvfPSDPM8

 

Moltes Gràcies!

Us esperem dimecres 13 de maig a les 18,30h.

Fins demà!

 
David Quesada
Coordinador del Club de Jocs de Taula Blanes
650 57 02 54
Segueix-nos a Twitter: @CJTBlanes
Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLUB DE JOCS DE TAULA: Trobada 13 de maig

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *