Bon dia joves!

 

Com ja sabeu, els dissabtes a les 12h els nois/es del Club de lectura Jove de la Biblioteca de Blanes ens trobem per zoom i comentem les lectures que estem llegint.

 

Al principi de la sessió varem voler posar en comú la proposta d’escriptura d’aquesta setmana: El meu racó preferit, abans i desprès del confinament.
Com cada setmana els joves m’envien escrits sobre la temàtica escollida que desprès comentem conjuntament. Tots són relats molt emotius del que estan sentint aquests dies…

El meu racó preferit és el centre de Blanes. Vaig sortir a passejar i hi havia força gent en comparació al meu barri. Vaig notar que hi havia menys gent del normal però igualment hi havia. Era estrany, ja que tothom estava separat i amb mascaretes i també vaig comprar juntament amb la meva mare i la sensació era molt estranya.

– El meu lloc preferit per anar durant el desconfinament és la platja. M’agrada anar allà perquè el so de les onades em transmet pau i tranquil•litat. Vaig amb la meva germana i la meva mare, i m’agrada agafar pedres i tirar-les sobre el mar i que rebotin sobre l’aigua.

– Al parc de prop de la platja i al club de vela. Jo trobo que hi falten nens (molts), soroll (també molt), adults (avis, avies, pares, mares, tiets tietes, etc.), moviment i crec que el que més li falta és l’alegria del nens quan surten de l’escola, quan van a passar la tarda al parc, etc.

 

Com a novetat aquesta setmana varem preparar un BIBLIOESCAPE ONLINE basat en la lectura “La memoria del agua” de Mathieu Reynès. Lectura que teníem programada pel mes de maig al club, un còmic de misteri molt interessant i fàcil de llegir. Als joves els ha encantat! 

 

Seguidament, i com acostumem a fer cada setmana, els nostres joves van compartir amb la resta el que estan llegint ara mateix. Molts continuen aquelles lectures que tenien pendents la setmana passada, alguns ens recomanen llibres que ja han acabat i d’altres tenen novel•les noves pendents, que la setmana vinent ens comentaran que els ha semblat. A través de l’e-mail resolem els dubtes que tenen amb aquells treballs que els recomanen al institut i intentem fer-los un cop de mà en aquests dies tan complicats.

 

Per finalitzar la sessió aquesta setmana els varem recomanar dos webs interessants on poder descarregar llibres en format PDF: Una és https://planetalibro.net on poden trobar llibres per a totes les edats i l’altra està relacionada amb la notícia “Vuela el pez”, clàssics per fomenta la lectura en els joves de Julián Marquina 

 

Seguim llegint, seguim escrivint, seguim expressant-nos i sobretot seguim gaudint de la lectura en família, amb amics! Per què tot això passarà, per què ja queda menys per tornar, però mentrestant a la Biblioteca de Blanes la lectura no s’atura.

 

Et convidem a que el proper dissabte dia 16 de maig a les 12h et trobis amb nosaltres per passar una bona estona. Inscriu-te al correu de la biblioteca: biblioteca@blanes.cat

Som-hi t’hi esperem!!

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Lectures confinades 4

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *