Bon dia joves!

Com porteu aquests dies de tornada a la nova realitat?
Des del Club de Lectura Jove de la Biblioteca de Blanes, a la 3a sessió de Lectures Confinades de dissabte, varem parlar d’aquest i molts altres temes relacionats amb el confinament i amb la lectura.

 

Molts dels nostres joves estan participant en projectes com “Llegir té premi”, un concurs per a infants i joves per fomentar la lectura en línea.
Des dels nostres clubs portem el control dels nostres participants i els animem a continuar llegint i responent els qüestionaris.

 

Aquesta setmana, al club, hem volgut començar per repassar les redaccions que em van anar arribant dels joves sobre “El primer dia que vaig sortir al carrer desprès del confinament”. Tasca que els havíem recomanat des de l’anterior sessió de dissabte passat.

Aquests són alguns dels comentaris (anònims) dels nostres joves:

– Avui he sortit de casa per primera vegada en el confinament (encara que he llençat les escombraries un parell de vegades). Abans de sortir, m’he posat la mascareta i els guants. Avui he anat amb el meu pare (encara que aniré interpel•lant amb la meva mare) i hem donat una volta pel meu barri una horeta. Ha estat una mica estrany ja que no hi havia molta gent i estava tot en silenci. Però m’ha anat bé per desconnectar una mica i prendre el sol. Durant el passeig no m’he tocat la cara per si de cas i quan he arribat a cara m’he netejat bé les mans.

– T’escric per comentar-te com ha estat la meva experiència avui al sortir al carrer, al principi he sortit de casa i no he vist a molts nens i pensava que no havia sortit ningú però desprès quan m’he acostat al passeig he vist a molts nens que corrien per la platja contents amb els seus pares i això m’ha emocionat molt, també he vist gent que no respectaven les mesures de seguretat (això ja m’ho esperava) però en general m’ha agradat veure els nens petits contents. Jo m’he mullat una mica els peus a la platja i he pres una mica el sol perquè ho necessitava.

Ens sembla una iniciativa molt interessant que els joves puguin expressar allò que senten sempre, però sobretot en aquests moments tan difícils molt més.

 

D’altra banda, com acostumem a fer cada setmana, els nois/es del club varen compartir les lectures que estan treballant des del institut i lliurement des de casa, varem resoldre alguns dubtes i ens varem recomanar aquelles que més els havia agradat.

Per si algú no sabia que llegir aquests dies, els varem recomanar que fessin una ullada als recursos per a infants i joves de Julián Marquina                           https://weeblebooks.com/es/cuentos-infantiles/

Us  animeu a participar al nostre club de lectura en línea? Us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic de la Biblioteca: biblioteca@blanes.cat

 

La setmana vinent, dissabte dia 9 de maig a les 12h, parlarem sobre “Els racons preferits dels nostres joves abans i desprès del confinament” i comentarem les lectures d’aquests dies!

Som-hi t’hi esperem!

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Lectures confinades 3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *