Eiii joves!

Nosaltres treballem des de casa i tu? No et quedis sense lectures!

Des de la Biblioteca Comarca de Blanes us volem recomanar algunes lectures per a aquest mes de maig.

Les trobareu a la plataforma EBiblio:

https://catalunya.ebiblio.es

Recordeu que és molt senzill, nomès heu de tenir el carnet de la biblioteca i estar registrats al catàleg Argus

I si no tens el carnet no passa res! Et pots fer un eventual per a aquests dies! 

Som-hi a que esperes? Milers de lectures, pel.lícules, revistes… t’estan esperant!

 

Morgan i jo vam nèixer el mateix dia, a la mateixa hora, en el mateix lloc. Recordo el moment en el qual vam decidir ser amics per tota la vida. Hem estat allà, un per l’altre: Quan va morir la seva mare, quan va anar a viure a l’altre costat de la ciutat, quan vaig entrar a l’equip de fútbol americà, quan els meus pares van començar a barallar-se… De vegades hem precupa que no existeixi per sempre, que en un minut tot s’evapori. 

 

Una historia d’amistat entre dos joves d’origen molt diferent i personalitats aparentement oposades. Dos estudiants que es troben, sense buscar-ho, en el marc d’ una Irlanda en la qual qualsvol llegenda podria tornar a la vida. Una novel.la d’intriga. I moltes decisions que et marquen la vida.

 

Soc l’Alèxia, tinc setze anys, vull ser escriptora i soc la seva més gran admiradora del planeta Terra. Els seus llibres m’han canviat totalment la vida, o m’han canviat a mi, o ho han canviat tot. Sense les seves obres jo seria una altra persona, més avorrida, més simple, o podria ser que no fos res en absolut. És a dir, vostè ha estat per a mi una persona realment ,però realment, influent (o alguna cosa així). Segur que li han dit el mateix moltes vegades, però la meva història no és com les altres històries». Amb aquest missatge de correu electrònic, adreçat a l’enigmàtic escriptor Benedict Woodward, comença la relació entre aquests dos personatges. I com diu la mateixa Alèxia: «No és una història com les altres, perquè res és el que sembla».

 

Revista musical de referència de l’escena catalana. Actualitat del pop i rock, discos, concerts, monogràfics…

 

Des que els seus pares van morir, la Noa ha estat víctima del sistema i no confi a en ningú. Utilitza les seves habilitats de hacker per romandre en l’anonimat i estar sola. Però un dia, quan de sobte es desperta en una taula en un magatzem amb una via intravenosa al braç i no recorda com ha arribat allà, la Noa comença a desitjar per primera vegada tenir algú al seu costat.

 

Han passat set anys des que el marit de la Holly Kennedy va morir, sis des que ella en va llegir l’última carta, la que l’animava a trobar el coratge per refer la seva vida. La Holly està orgullosa de com ha madurat i evolucionat des de llavors, però un dia un grup que es fa dir el Club de Postdata: T’estimo es posa en contacte amb ella. S’han inspirat en les cartes que en Gerry va deixar-li i ara li demanen que els ajudi a fer el mateix amb els seus éssers estimats. Cada un dels membres del club és un malalt terminal que abans de morir vol deixar alguna cosa important i significativa per als seus familiars. La Holly, d’entrada, se sent xuclada cap a un lloc del seu cor molt dolorós que pensava que havia deixat enrere i es resisteix a formar-ne part.

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Et recomanem maig: Lectures Juvenils a l’EBiblio

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *