SOS Joves!

 

Com esteu? Com porteu aquests dies de confinament? Esperem que us estigueu cuidant molt, que us esteu quedant a casa i mantingueu les vostres ments i els vostres cossos molt actius!

El grup Àgora Jove continua fent feina per poder realitzar el Calendari Àgora Jove 2021, però necessitem la vostra ajuda! Us proposem una activitat per a que no us avorriu a casa i ens ajudeu per poder acabar el nostre projecte.

Com ja sabeu, el Calendari Àgora Jove 2021 tracta sobre els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030, i nosaltres el que volem fer es dedicar cada mes a un d’aquests objectius. Com l’any té 12 mesos, haurem d’escollir 12 ODS o pensar la manera de dedicar alguns mesos a 2 ODS junts que estiguin relacionats.

 

I com ho farem això? Amb FOTOGRAFIES! Per tant, carregueu el mòbil, netegeu bé l’objectiu de la càmera i… acció!

A continuació us proposarem uns temes i vosaltres haureu d’escollir el que més us agradi i ens haureu d’enviar una fotografia que representi bé aquest objectiu. Els temes són:

 

Passos a seguir:

– Escolliu un ODS

-Feu  fotografía relacionada amb l’ODS, que tingui bona llum, bon enquadre i sigui creat

-Penjeu la fotografía als vostres STORIES i ens etiqueteu @bibliojove o bé envieu un correu electrònic a: tgallardo@blanes.cat

 

Esperem les vostres propostes!

Aviat publicarem el calendari Àgora al bloc i a les xarxes socials. Estigueu ben atents!

Gràcies! Cuideu-vos molt!

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
ÀGORA JOVE: CALENDARI ODS 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *