Eiii joves!

Des de la Biblioteca Comarca de Blanes us volem recomanar algunes lectures per a aquests dies.

Les trobareu a la plataforma EBiblio:

https://catalunya.ebiblio.es

Recordeu que és molt senzill, nomès heu de tenir el carnet de la biblioteca i estar registrats al catàleg Argus

Som-hi a que esperes? Milers de lectures, pel.lícules, revistes… t’estan esperant!

 

Al CERN, el centre d’investigació més avançat del món, entre experiments de viatges en el temps i de teleportacions, entre partícules que superen la velocitat de la llum i altres que revelen l’origen de l’Univers, la jove Laila s’enfronta al misteri més gran que existeix: com decidir entre dos amors. D’una banda, l’Alessio, un atractiu periodista, i de l’altra, en Brian, un cervell científic que amaga un gran secret.

 

 

La Lennie Walker té disset anys i, després de la sobtada mort de la seva germana gran, se sent fortament atreta pel tranquil i seductor Toby, el xicot de tota la vida de la seva germana, amb qui comparteix el seu dolor… Però quan el noi nou, en Joe, vital i amb molts recursos (començant per la música), comença a rondar-la i a deixar-li misterioses notes pertot arreu, ella s’adona que tots dos li ofereixen alguna cosa que necessita imperiosament. Com es pot combatre el dolor per la pèrdua? Com s’encara un nou amor? És possible conciliar-los? I què podem fer amb els errors?

 

 

Tot comença amb una carta:

«Estimat Evan Hansen, avui serà un dia fabulós i ara t’explico per què».Quan l’Evan Hansen s’escriu ell mateix la carta, no s’imaginava que la seva vida faria un tomb inesperat. Víctima d’atacs d’ansietat des de ben petit, l’Evan sempre ha intentat ser invisible per a la resta del món. Ara, però tindrà l’oportunitat no només de ser reconegut, sinó també de connectar amb els altres, fer alguna cosa realment important, deixar empremta i… ser estimat.

 

En aquesta novel·la, Andreu Martín indaga en el thriller futurista i ens trasllada a una societat en què homes i dones, adults i joves, viuen hipnotitzats pels seus aparells mòbils; persones amb el cap cot, les pupil·les fites en jocs, notícies, pel·lícules, dictats de la moda, fotografies, missatges, sol·licituds d’amistat, espots publicitaris, pàgines per comprar i vendre, i les orelles bloquejades per música o discussions que no permeten que aflori cap pensament ni, sobretot, cap sentiment. Tothom sembla feliç amb aquest estil de vida, tret dels anomenats Comandos Antimanipulació Mental….

 

Al llarg de la redacció daquesta novel·la he intentat ser fidel a la veritat històrica de lèpoca que reflecteixo en aquestes pàgines i a tots els detalls que tenen relació amb la història de Mary Shelley i el que va passar a Suïssa, a la Villa Diodati, el 1816, l«any sense estiu». Malgrat això, en un parell de coses mhe pres la llibertat de canviar la realitat, per necessitats narratives: a lIngolstadt actual no hi ha facultat de Medicina ni nhi ha hagut des de finals del segle XVIII, la Germandat de la Rosa no ha existit mai, mentre que lOrde dels Illuminati, fundada pel professor Adam…

 

Hi ha vegades a la vida d’algunes persones en què passa alguna cosa que sobtadament ho canvia tot. La por. Por de viure. Por de no suportar la vida. Por d’haver de fer-ho. Por de no saber com. Por de la por. Aquesta història tracta d’una d’aquestes persones. També tracta de la gelosia. La gelosia ens destrueix per dins. Sovint, també per fora. La gelosia ho destrueix tot. I sempre en paguem un preu massa alt. Com l’Èric, com la Xènia, com l’Hugo. Perquè aprendre a viure mai és fácil.

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
Et recomanem març : Lectures Juvenils a l’EBiblio
Etiquetat a:    

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *