Hola a tothom!

Aquesta setmana hem fet triple ració d’Àgora Jove:

 

DIMARTS 11

En aquesta sessió vam parlar dels ODS d’Energia Neta i Assequible  i el d’Ocupació i Economia.

En Energia Neta i Assequible les nostres participants van posar a prova els seus coneixements amb un Kahoot de 20 preguntes sobre l’energia: energia renovable i no renovable, pobresa energètica, el consum energètic, l’autoconsum, l’estalvi energètic, etc.

Desprès de parlar sobre tots aquest temes, vam posar en ordre de preferència diferents activitats diàries on es consumeix energia i vam reflexionar sobre l’energia que consumim en activitats per cobrir les necessitats bàsiques i activitats més secundàries i vam fer propostes d’estalvi energètic.

 

En la segona part de la sessió vam treballar l’ODS d’Ocupació i Economia. Vam parlar sobre els itineraris educatius que es poden seguir per formar-se en els camps respectius de cada participant.

També vam fer una activitat de role playing on ens vam posar en la pell de diferents personatges en una entrevista de feina. Vam poder reflexionar sobre la influència de l’edat, l’experiència, la procedència, els estudis o el gènere a l’hora de buscar feina.

 

Finalment, vam recordar conceptes parlats a l’ODS d’Igualtat de gènere, com bretxa salarial, sostre de vidre i terra enganxós.

 

 

DIMECRES 12

L’últim ODS tractat va ser Indústria, innovació i infraestructures. En aquesta sessió vam definir i posar exemples sobre aquests tres conceptes per poder entendre millor els reptes d’aquest objectiu.

També ens vam plantejar preguntes per debatre i reflexionar com, per exemple, si creiem que totes les innovacions són positives, o si seria possible un món amb sistemes de transport sense combustibles fòssils. També vam parlar sobre la importància de les infraestrucures per poder desenvolupar diferents activitats humanes.

 

Finalment, vam fer una activitat relacionada amb la innovació: cada participant havia d’escollir entre idear un nou producte que cobrís o satisfés alguna necessitat o de millorar-ne algun ja existent. Després van representar teatralment un anunci en el qual anunciaven el nou producte i l’havien de vendre.

 

RECORDEU: les sessions d’Àgora Jove i Calendari queden cancel·lades fins a nou avís.

 

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
ÀGORA JOVE: Propera sessió… (fins nou avís)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *