Biblioteca Jove – Biblioblanes:

Al Club de lectura Jove aquest mes hem comentat

La ratera d’Agatha Christie.

 

Malgrat que uns dies més tard del que estava previst, el Club de Lectura Jove ens hem reunit aquest dissabte per comentar un clàssic: La ratera, de la reconeguda Agatha Christie. Aquest és un llibre interessant i fàcil (i ràpid) de llegir. Ens hem endinsat en la lectura d’aqyesta obra de teatre amb un final inesperat. I com a cada trobada hem fet una activitat relacionada amb el llibre. Aquest cop no podia ser una altra que no fos de misteri. Per això em comptat amb la col·laboració d’un membre del #clubdejocsdetaula de la biblioteca. Amb en Naum hem jugat a un joc de cartes en el que, seguin una sèrie de pistes, haviem de ressoldre un assassinat. El Joc era Q de GDM (Última llamada), si voleu saber-ne més podeu visitar aquest enllaç: http://gdmgames.com/llegan-los-q/

 

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Març 2019
Etiquetat a:                            

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *