Biblioteca Jove – Biblioblanes:

Al Club de lectura Jove aquest mes hem comentat

Les mateixes estrelles de Núria Martí Constans.

 

Aquest mes de desembre hem llegit una novel·la de Lectura Fàcil. El 2010 va guanyar el premi de novel·la curta convocat pel servei lingüístic de CCOO. En aquesta sessió hem tingut el plaer de comptar amb la presència de la seva autora: Núria Martí Constans, amb la que hem pogut compartir experiències com a lectors i conèixer de més a prop la feina d’escriptor.

La Núria ens a explicat quins son els seus llibres favorits: “qualsevol que estigui ben escrit”, ens a dit, però que li agrada molt Mercè Rodoreda i ens recomana tots els seus llibres, en especial “Aloma”. En la mateixa línia, i reconeix que, potser per “defecte profesional”, no suporta els llibres que no estan ben escrits. Li agraden tots els gèneres literaris i ens diu que ella, abans de ser escriptora a estat lectora. Sempre li ha agradat molt llegir i ens narra el record de la seva joventut en relació a la lectura.

Parla de la prescripció lectora; Podríem dir que és una romàntica doncs li agrada remenar a les llibreries,  sentir el tacte  i l’olor de les fulles dels llibres; Els companys li han recomanat lectures, i també els bibliotecaris. Encara i que reconeix que els reproductors de llibres electrònics estàn molt bé ella prefereix el format imprès.

 

Després d’aquesta primera part on coneixem una part més íntima de la Núria passem a comentar la novel·la. Als membres del Club de Lectura Jove ens a agradat força i ens hem quedat amb ganes de més, però la Núria ens explica que es tracta d’una novel·la de Lectura Fàcil, i que per tant, té unes característiques diferents a les novel·les convencionals:

 

Biblioteca Comarcal de BlanesSala Jove

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Desembre 2018
Etiquetat a:                        

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *