Biblioteca Jove – Biblioblanes:

Club de jocs de taula editorial GDM (Guerra de Mitos)

 

El Club de jocs de taula tindrà una sessió especial aquest divendres, 7 de desembre, de 18h a 17.30h per presentar el joc EL ABEJORRO TRAMPOSO per gentilesa de JOKER JOCS de Blanes i la editorial DEVIR.

Recordeu que heu de confirmar l’assistència per email o wassap si ja sou membres del Club. Si encara no sou membres us podeu inscriure a la biblioteca o enviant un correu a: jocsdetaulablanes@gmail.com , on hi heu de fer constar: Nom i cognoms, Telèfon i/o email de contacte, i Data de naixement. Heu de tenir el carnet de la biblioteca.

 

David Quesada
Coordinador del Club de Jocs de Taula Blanes
Segueix-nos a Facebook: https://www.facebook.com/JocsdeTaulaBlanes/

 

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLUB DE JOCS DE TAULA: El abejorro tramposo
Etiquetat a:            

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *