Puntua aquest llibre?

Al Club de lectura Jove aquest mes llegim

“Herba Negra” de Salvador Macip.

 

Sinopsi:

Herba negra, explica les aventures d’un grup de joves que descobreixen una organització secreta que pretén acabar amb la civilització a partir d’una nova espècie de planta.
A partir d’una nova espècie d’herba, modificada al laboratori i que es comercialitza en forma de beguda, l’organització vol assolir el control de la societat. En una trepidant lluita contra rellotge en què res és el que sembla, els protagonistes hauran d’unir diferents pistes, com si es tractés d’un trencaclosques, per salvar el món i tot el que estimen.

 

 

L’autor:

Salvador Macip, escriptor Blanenc, és doctor en medicina, investigador i escriptor. Dirigeix un grup de recerca sobre el càncer i l’envelliment a la Universitat de Leicester (Regne Unit), on també és professor del departament de Biologia Molecular i Cel·lular. Ha publicat set novel·les, nou llibres per a joves, quatre de divulgació científica, un de contes i un manual per aprendre anglès. Entre altres, ha guanyat el Premi Europeu de Divulgació científica (per Jugar a ser déus, escrit amb Chris Willmott), el Joaquim Ruyra (per Ullals, escrit amb Sebastià Roig), l’Ictineu (per El joc de Déu) i el Carlemany (per Hipnofòbia).  El trobareu a @macips01 i www.macip.org

 

 
Mireu la disponibilitat del llibre al catàleg de les biblioteques públiques Argus.
 

LA TROBADA del CLUB DE LECTURA JOVE SERÀ

Dijous, 25 d’abril a les 5.30h de la tarda

a la SALA JOVE

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Herba Negra
Etiquetat a:                

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *