Puntua aquest llibre?

Al Club de lectura Jove aquest mes llegim

“Allà on els arbres canten” de Laura Gallego.

 

Sinopsi:

La Viana, l’única filla del duc de Rocagrisa, està promesa a Robian de Castellmar des que eren petits. Tots dos s’estimen i es casaran a la primavera. Però, durant les festes de celebració del solstici d’hivern, un home estrafolari adverteix al rei de Nòrtia i els seus cavallers de l’amenaça dels bàrbars de les estepes… I tant Robian com el duc es veuen obligats a anar-se’n a la guerra. En aquestes circumstàncies, la Viana no només podrà fer altra cosa que esperar que el seu promès, sinó que també podrà preparar-se ella mateixa per a combatre.

 

L’autor:

Laura Gallego, és de Quart de Poblet (País Valencià). Va estudiar filologia hispànica a la Universitat de València i té un doctorat amb especialització en l’edat mitja i els llibres de cavallería.

Als onze anys va escriure la seva primera novel·la, amb una amiga. Als 21 anys va escriure la seva primera novel·la publicada, Finis Mundi (1999), amb la que obtingué el primer Premi El Vaixell de Vapor de l’editorial SM. El seu segon premi El Vaixell De Vapor el va aconseguir el 2001 amb la seva novel·la La llegenda del Rei Errant (2001).

Actualment la seva obra publicada comprèn vint-i-set novel·les juvenils i alguns contes infantils, amb més d’un milió d’exemplars venuts només a Espanya i traduccions a setze idiomes, entre els quals es troben l’anglès, el francès, l’alemany i el japonès.

La seva obra més popular entre els joves és la trilogía Memorias de Idhú.

En 2011 va rebre el Premi Cervantes Chico pel conjunt de tota la seva obra, i en 2012 va ser guardonada amb el Premi Nacional de Literatura Infantil i Juvenil per la seva novel·la “On els arbres canten”.

Actualment està treballant en una nova trilogia: Guardians de la Ciutadella.

 

 També podeu fer una ullada que fa en Bernat de “Perduts entre llibres” en el seu canal de YouTube:

 
Mireu la disponibilitat del llibre al catàleg de les biblioteques públiques Argus.
 

LA TROBADA del CLUB DE LECTURA JOVE SERÀ

Dijous, 28 de febrer a les 5.30h de la tarda

a la SALA JOVE

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Allà on els arbres canten
Etiquetat a:                    

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *