Un llibre avorrit

Aquest mes hem encetat la trobada del club de lectura de forma diferent. Hem jugat a    NEGRE   

 

Ha estat una trobada interessant, entretinguda i molt divertida. Hem pogut experimentar les sensacions que els germans Klaas, Kees i Gerson tenien quan jugaven a Negre. Un Joc on havien de fer un recorregut fins arribar al destí amb els ulls tancats.

Malgrat que l’experiència a estat bona, el llibre de Gerbrand Bakker “Les pereres fan la flor blanca” és una novel·la que no ens ha agradat. L’absència de la mare, la tragèdia de que el germà petit queda cec, i el desenllaç que prenen tots els esdeveniments, ens fa descriure-la com a una història trista, un drama on totes les desgracies arriben juntes.

Hem aprofitat la lectura per relacionar-la amb altres temes que esdevenen del llibre com ara les discapacitats i la mort. Com sempre hem acabat parlant de pel·lícules, aquest cop el torn a estat per: “Destino Fatal” basada en una història de Reddick.

 


Aquest son alguns dels comentaris que van sorgir a la trobada:

  • Ha estat un llibre avorrit i se m’ha fet llarg.
  • No l’he acabat de llegir perquè no m’ha agradat.
  • Jo no el recomanaria a ningú.

Club de Lectura Jove

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Març 2018
Etiquetat a:                    

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *