Un llibre emocionant

Divendres vam tornar a fer trobada del Club de Lectura, dos cops en un mes! Encara que hem tingut poquet temps per llegir-lo, i no ens ha donat temps d’acabar-lo, els nois i noies creuen que és un llibre emocionant.

Hem de dir, que aquest és un títol que els membres del nostre club esperaven poder llegir amb delit. Una novel·la juvenil guardonada amb diferents premis el 2012 i 2013. Per fi ha arribat l’hora!

Aquest cop hem comentat Noel et busca d’Àngel Burgas. És un llibre ple d’intrigues que comença poc a poc. Ja des de l’inici comença el suspens doncs no coneixem els trets característics del protagonista, no sabem ben be que ha passat i la història es desenvolupa lentament. El protagonista, que no és en Noel sinò l’Enric,  que es deixa conèixer poc a poc a mesura que es desenvolupa la trama. Al mateix temps que som coneixedors de la història aquesta es va envolicant de forma que el lector pot anar teixint la seva versió del desenllaç però… com acaba?

Nosaltres necessitarem uns dies mes per acabar aquesta lectura que ens ha captivat, però així evitarem fer-vos un spoiler 😉

Aquest son alguns dels comentaris que van sorgir a la trobada:

  • El recomanaria a gent amb paciència i que li agradi la intriga.
  • És un llibre interessant i divertit, on en algun moment hi ha alguna escena una mica pujada de to.
  • Destacaria que da miedo despertarse en un sitio y no saber quien eres.
  • A mi me ha gustado el booktrailer.
  • Jo el recomanaria a tothom.

CLJ: Febrer 2018Club de Lectura Jove

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Febrer 2018
Etiquetat a:                    

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *