Puntua aquest llibre?

Aquest mes estem llegint Hachiko. El gos que esperava, de Lluis Prats, i que comentarem el proper divendres 19 de gener a les 5h de la tarda.

CLJ: HachikoSinopsi:

El professor Ueno, de la Universitat de Tòkio, és un home íntegre, d’horaris i costums inflexibles. Fins que coneix l’Hachiko, un cadell que recull per a la seva filla i que farà molt més que trencar-li l’ordre i la disciplina. Aviat, la relació entre el professor i l’Hachiko, el gos, esdevé especial. Cada matí l’acompanya a l’estació i, cada tarda, espera el seu retorn a dos quarts de sis. Cada dia laborable. Cada mes. Cada any. S’ha forjat una relació basada en l’amistat i la fidelitat. I res no la pot trencar…

Una novel·la emotiva basada en una història real que va captivar el món.

 

Sobre l’autor:

Lluís Prats (Terrassa 1966). Va estudiar Història de l’Art i Arqueologia a la UAB i a la UdG, i durant uns anys es va dedicar a la investigació i a la docència. Ha treballat com a mestre de primària i secundària, com a editor de libres d’art i com a productor de cinema a Los Angeles (Califòrnia). Ha escrit assaig (Cine para educar, Ed. Belacqua), llibres d’art, novel·la històrica (Aretes de Esparta, Ed. Pamies), i més d’una dotzena de novel·les infantils i juvenils traduïdes a varis idiomes (Concurs enverinat, Ed. Baula; La petita coral de la senyoreta Collignon, Shackleton. Expedició a l’Antàrtida, Ed. Bambú). 

font: Editorial La Galera

 CLJ: Hachiko
Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Hachiko. El gos que esperava
Etiquetat a:                

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *