Els nois i noies que van assistir es van mostrar molt interessats i compromesos davant el protagonista del llibre amb Síndrome de Down.

 

El meu germà persegueix dinosauresAquest mes hem comentat el Llibre “el meu Germà Persegueix Dinosaures” de Giacomo Mazariol.

Divendres ens ho varem passar genial comentant el llibre, també vàrem veure el vídeo, que en el seu moment es va fer viral a YouTube, del que parla la novel·la. Aquest ens va servir per fer una mica de debat al voltant del Síndrome de Down on els nois i noies que van assistir es van mostrar molt interessats i compromesos.

Segons els participants el llibre és variat, interessant, divertit i innovador, un títol que recomanarien que tothom el llegís. Les seves impressions sobre aquesta novel·la juvenil han estat:

 

“Ha estat molt interessant”

“No m’ha donat temps d’acabar-lo però em sembla molt interessant”

“Una bonica història de superació”

“Bé pel tema del Síndrome de Down i malament perquè no m’agraden les biografies”

“M’ha agradat el llibre perquè m’ha agradat que parlin del Síndrome de Down i que tots som iguals”

 

http://www.fcsd.org/ca/

No podem finalitzar aquesta entrada sense fer menció d’un convidat ben especial, ens va fer molta il·lusió compartir aquest Club amb ell. En Jaume Pont, un estudiant de la Universitat de Barcelona amb Síndrome de Down que ha estat cursant el títol d’Ajudant de Biblioteca i que a partir del proper mes de novembre farà les pràctiques a la Biblioteca Comarcal de Blanes.  Posant de manifest una vegada més que tots podem aconseguir tot allò que ens proposem.

 

 

 

 

 

Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
CLJ: Octubre 2017
Etiquetat a:                

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *