Encetem el curs amb la primera trobada del Club de Lectura

El proper Divendres 29 de Setembre a les 5h. de la tarda. Comentarem el llibre Bèsties fantàstiques i on trobar-les (El guió original) de J.K. Rowling.

 

 

Bèsties fantàstiques   Bèsties fantàstiques

 

Sinopsi:

L’explorador i magizoòleg Newt Scamander tot just ha acabat de fer la volta al món cercant les criatures màgiques més rares i extraordinàries. Quan arriba a Nova York, pretén fer una breu parada en el camí, però quan la seva maleta màgica desapareix i algunes de les bèsties fantàstiques que hi duia s’escapen per la ciutat, comencen els problemes… J.K. Rowling, autora de la sèrie supervendes de Harry Potter, aclamada internacionalment, s’estrena com a guionista amb Bèsties fantàstiques i on trobar-les, que arriba a les nostres pantalles protagonitzada per Eddie
Redmayne –guanyador d’un premi de l’Acadèmia– en el paper de Newt Scamander.
Ambientada cinquanta anys abans que comenci la història d’en Harry, i amb un repartiment de personatges excepcional, aquesta història d’amistat, màgia i caos és una esplèndida narració èpica plena d’aventures.

 

 
 
 
Segueix-nos a:
Segueix-nos
Segueix-nos
Visit Us
Follow Me
Segueix-nos
Segueix-nos
Segueix-nos
BÈSTIES FANTÀSTIQUES I ON TROBAR-LES (El guió original) de J.K. ROWLING
Etiquetat a:        

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *